26/10/2019 26/10/2019 Εκδήλωση πραγματοποίησε ο σύλλογος πολυτέκνων νομού Πέλλας, χθες Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της βράβευσης των αριστούχων μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου, των επιτυχόντων στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας για το έτος 2019, καθώς και νεαρών μητέρων. Επίσης βραβεύτηκαν και νέες μητέρες. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με...
26 Οκτωβρίου, 2019 - 21:30
Τελευταία ενημέρωση: 26/10/2019 - 22:40

Η Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου κοντά στους πολύτεκνους των Γιαννιτσών

Διαδώστε:
Η Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου κοντά στους πολύτεκνους των Γιαννιτσών

Εκδήλωση πραγματοποίησε ο σύλλογος πολυτέκνων νομού Πέλλας, χθες Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της βράβευσης των αριστούχων μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου, των επιτυχόντων στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας για το έτος 2019, καθώς και νεαρών μητέρων. Επίσης βραβεύτηκαν και νέες μητέρες. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, την οποία εκπροσώπησε ο Ιερομόναχος Τιμόθεος Βατοπαιδινός, ο οποίος μετέφερε την ευχή και την ευλογία του Καθηγουμένου της Μονής Γέροντα Εφραίμ.

Ο Ιερομόναχος Τιμόθεος στη συνέχεια πραγματοποίησε ομιλία στην οποία τόνισε την ανάγκη στήριξης της πολύτεκνης οικογένειας στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, ενώ αναφέρθηκε και στην πνευματική μέριμνα της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου για τη στήριξη της πολύτεκνης οικογένειας.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων