22/01/2020 22/01/2020 Κατόπιν ευγενικής προσκλήσεως του Πανοσιολ. Καθηγουμένου, Αρχιμανδρίτου Ναθαναήλ, και με την κανονική άδεια και ευλογία του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ, του Κυριάρχου Επισκόπου του Αγιωνύμου Όρους, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος προεξήρχε των εορτασμών για τη Μεγάλη Εορτή των Θεοφανείων στην Ιερά Μονή Ιβήρων, την 18η και 19η Ιανουαρίου 2020 (5...
22 Ιανουαρίου, 2020 - 11:50
Τελευταία ενημέρωση: 22/01/2020 - 10:50

Θεοφάνεια στη Μονή Ιβήρων με τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Θεοφάνεια στη Μονή Ιβήρων με τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Κατόπιν ευγενικής προσκλήσεως του Πανοσιολ. Καθηγουμένου, Αρχιμανδρίτου Ναθαναήλ, και με την κανονική άδεια και ευλογία του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ, του Κυριάρχου Επισκόπου του Αγιωνύμου Όρους, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος προεξήρχε των εορτασμών για τη Μεγάλη Εορτή των Θεοφανείων στην Ιερά Μονή Ιβήρων, την 18η και 19η Ιανουαρίου 2020 (5 και 6 Ιανουαρίου αντιστοίχως με το Ιουλιανό Ημερολόγιο).

Επίσης, κατά την παραμονή τους στο Άγιο Όρος, ο Σεβασμιώτατος και η συνοδεία του επισκέφθηκαν τα γραφεία της Ιεράς Κοινότητας και το Κονάκι της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου στις Καρυές, όπου ο Σεβασμιώτατος τέλεσε Ιερό Τρισάγιο στον τάφο του αοιδίμου Καθηγουμένου της Χρυσοστόμου (Κατσουλιέρη).

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων