24/06/2019 24/06/2019 Την ευκαιρία να προσκυνήσουν το πιστο αντίγραφο του Ιερού Εικονίσματος του Αγίου Ταξιάρχου του Πανορμίτου της Σύμης έχουν οι πιστοί των Αθηνών, Πειραιώς και Νικαίας έως τις 29 του μηνός Ιουνίου 2019. Στον Ιερό Ναό, καθημερινά, τελείται Ιερά Παράκληση στους Αγίους Αρχαγγέλους Γαβριήλ και Μιχαήλ, ενώ κατόπιν λαμβάνει χώρα προσκύνηση της Ιεράς Εικόνος του Αρχαγγέλου,...
24 Ιουνίου, 2019 - 19:38
Τελευταία ενημέρωση: 24/06/2019 - 19:46

“ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”: Στον Άγιο Νικόλαο Νικαίας για τον Πανορμίτη

Διαδώστε:
“ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”: Στον Άγιο Νικόλαο Νικαίας για τον Πανορμίτη

Την ευκαιρία να προσκυνήσουν το πιστο αντίγραφο του Ιερού Εικονίσματος του Αγίου Ταξιάρχου του Πανορμίτου της Σύμης έχουν οι πιστοί των Αθηνών, Πειραιώς και Νικαίας έως τις 29 του μηνός Ιουνίου 2019. Στον Ιερό Ναό, καθημερινά, τελείται Ιερά Παράκληση στους Αγίους Αρχαγγέλους Γαβριήλ και Μιχαήλ, ενώ κατόπιν λαμβάνει χώρα προσκύνηση της Ιεράς Εικόνος του Αρχαγγέλου, η οποία εκτίθεται στο μέσο του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου Νικαίας.

Παραθέτουμε φωτογραφικό υλικό απο την σημερινή Ιερά Παράκληση και τον ασπασμό της Εικόνος του Πανορμίτου Σύμης. Να αναφερθεί ότι το πιστό αντίγραφό της Ιεράς Εικόνας του Πανορμίτου Σύμης προέρχεται εκ Μικράς Ασίας.

 

ΦΩΤΟ – ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΠΑΘΑΚΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων