29/03/2019 29/03/2019 Τα κατηχητικά σχολεία του μητροπολιτικού Ι. Ναού Εσταυρωμένου Αιγάλεω με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νικαίας κ .κ. Αλεξίου, πραγματοποίησαν εόρτια εκδήλωση για την διπλή γιορτή της Πίστεως  και του Γένους μας , την 23η Μαρτίου στον πολιτιστικό χώρο του Δήμου Αιγάλεω, ‘’Ελληνικό Μολύβι’’ .  Ο υπεύθυνος του κατηχητικού σχολείου Αρχιμανδρίτης π. Ιωσήφ Αδαμόπουλος, τόνισε...
Ενορίες : Ιερός Ναός Εσταυρωμένου Αιγάλεω
29 Μαρτίου, 2019 - 11:28
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2019 - 11:29

Μοναδικό θεατρικό για τον βίο του Αγίου Κωνσταντίνου του Υδραίου

Διαδώστε:
Μοναδικό θεατρικό για τον βίο του Αγίου Κωνσταντίνου του Υδραίου

Τα κατηχητικά σχολεία του μητροπολιτικού Ι. Ναού Εσταυρωμένου Αιγάλεω με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νικαίας κ .κ. Αλεξίου, πραγματοποίησαν εόρτια εκδήλωση για την διπλή γιορτή της Πίστεως  και του Γένους μας , την 23η Μαρτίου στον πολιτιστικό χώρο του Δήμου Αιγάλεω, ‘’Ελληνικό Μολύβι’’ .

 Ο υπεύθυνος του κατηχητικού σχολείου Αρχιμανδρίτης π. Ιωσήφ Αδαμόπουλος, τόνισε την αναγκαιότητα να πραγματοποιούνται τέτοιες εκδηλώσεις ιδίως από τα παιδιά μας ,ώστε μ’  αυτόν τον τρόπο να αποδίδεται φόρος τιμής στους πατέρες μας που θυσιάστηκαν για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι, αλλά κι αν χρειαστεί να ακολουθήσουμε το θυσιαστικό παράδειγμά τους.

 Εν συνεχεία, τα παιδιά παρουσίασαν πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τα χορευτικά τμήματα δημοτικού και εφήβων, με την νεανική χορωδία και κυρίως με το θεατρικό εργαστήρι, όπου παρουσίασαν το έργο «ο Άγιος Κωνσταντίνος ο Υδραίος».

Την εκδήλωση των κατηχητικών σχολείων την τίμησαν με την παρουσία τους ο προϊστάμενος του Ι.Ν Αρχιμανδρίτης Γερβάσιος Φράγγου , ο εφημέριος του Ι.Ν π. Γεώργιος Αβραμίδης, ο Δήμαρχος του Δήμου Αιγάλεω κ. Δημήτρης Μπίρπας, αλλά και πλήθος κόσμου .

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων