24/04/2019 24/04/2019 Φωτογραφίες από την προετοιμασία για την πασχαλινή διανομή τροφίμων για τους αδελφούς που έχουν ανάγκη εκ μέρους της Ενορίας Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου Κερατσινίου. Για μια ακόμη φορά, η προσφορά όλων των ευλαβών ενοριτών και προσκυνητών του Αγίου Αντωνίου ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Θέρμες ευχαριστίες απευθύνει η Ενορία στο ίδρυμα “τράπεζα τροφίμων”, στην Ιερά Μεγίστη Μονή...
Ενορίες : Αγίου Αντωνίου Κερατσινίου
24 Απριλίου, 2019 - 15:58
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2019 - 15:59

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Προετοιμασία για τα πασχαλινά “δέματα αγάπης”

Διαδώστε:
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Προετοιμασία για τα πασχαλινά “δέματα αγάπης”

Φωτογραφίες από την προετοιμασία για την πασχαλινή διανομή τροφίμων για τους αδελφούς που έχουν ανάγκη εκ μέρους της Ενορίας Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου Κερατσινίου.

Για μια ακόμη φορά, η προσφορά όλων των ευλαβών ενοριτών και προσκυνητών του Αγίου Αντωνίου ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Θέρμες ευχαριστίες απευθύνει η Ενορία στο ίδρυμα “τράπεζα τροφίμων”, στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου και σε κάθε έναν, ξεχωριστά που προσέφερε από το υστέρημά του για την ενίσχυση των εμπερίστατων αδελφών. Επίσης, ευχαριστεί θερμά τα “Εκπαιδευτηρια Καραχαλιου” και τις οικογένειες των μαθητών των εκπαιδευτηρίων για την προσφορά σημαντικού ποσού για τους φιλανθρωπικούς σκοπούς της ενορίας.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων