11/01/2020 11/01/2020 Τη διακονία των συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου « Ο ΕΠΙΟΥΣΙΟΣ» έχει αυτή την εβδομάδα ο Ιερός Ναός του Αγίου Νικολάου Λαρίσης. Καθημερινά οι φιλάνθρωπες κυρίες και οι νέοι της ενορίας προσφέρουν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους προκειμένου οι ενδεείς αδελφοί μας να έχουν ένα ζεστό πιάτο φαγητού. Κοντά τους, σήμερα, βρέθηκε και ο...
Ενορίες : Αγίου Νικολάου Λάρισας
11 Ιανουαρίου, 2020 - 22:10
Τελευταία ενημέρωση: 11/01/2020 - 22:23

Ο Άγιος Νικόλαος Λάρισας συνδράμει στον “ΕΠΙΟΥΣΙΟ”

Διαδώστε:
Ο Άγιος Νικόλαος Λάρισας συνδράμει στον “ΕΠΙΟΥΣΙΟ”

Τη διακονία των συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου « Ο ΕΠΙΟΥΣΙΟΣ» έχει αυτή την εβδομάδα ο Ιερός Ναός του Αγίου Νικολάου Λαρίσης.

Καθημερινά οι φιλάνθρωπες κυρίες και οι νέοι της ενορίας προσφέρουν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους προκειμένου οι ενδεείς αδελφοί μας να έχουν ένα ζεστό πιάτο φαγητού.

Κοντά τους, σήμερα, βρέθηκε και ο Μητροπολίτης Λαρίσης κ. Ιερώνυμος, ο οποίος πρωτίστως ευχαρίστησε άπαντες για την εθελοντική τους προσφορά σε όλες τις φιλανθρωπικές δομές της Μητροπόλεως και για το σημαντικό έργο που επιτελούν στην μεγαλύτερη ενορία της πόλεως, ενώ ακολούθως ευλόγησε τη βασιλόπιτα και διένειμε και μία ευλογία προς όλους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων