30/08/2019 30/08/2019 Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς, θα τιμηθεί πανηγυρικά η εορτή της Ανακομιδής των ιερών λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου με το ακόλουθο πρόγραμμα: Την Δευτέρα 02/09 στις 19:00 θα γίνει η υποδοχή αντιγράφου της ιεράς εικόνας της Παναγίας Σηλυβριανής (της εικόνας στην οποία προσευχόταν ο Άγιος Νεκτάριος) υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς...
Ενορίες : Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς
30 Αυγούστου, 2019 - 17:59
Τελευταία ενημέρωση: 30/08/2019 - 17:46

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Πανηγυρικά η Ανακομιδή των ιερών λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου

Διαδώστε:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Πανηγυρικά η Ανακομιδή των ιερών λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου

Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς, θα τιμηθεί πανηγυρικά η εορτή της Ανακομιδής των ιερών λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Την Δευτέρα 02/09 στις 19:00 θα γίνει η υποδοχή αντιγράφου της ιεράς εικόνας της Παναγίας Σηλυβριανής (της εικόνας στην οποία προσευχόταν ο Άγιος Νεκτάριος) υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ. Στη συνέχεια, θα ψαλεί Μέγας πανηγυρικός εσπερινός. Στις 22:00 θα ψαλεί η Παράκληση στον Άγιο Νεκτάριο και θα ακολουθήσει η τέλεση ιεράς αγρυπνίας.

Την Τρίτη 03/09 το πρωί θα τελεσθεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Στις 18:30 θα ψαλούν ο μεθέορτος εσπερινός, η Παράκληση στον Άγιο Νεκτάριο και τα εγκώμια του Αγίου. Θα ακολουθήσει η λιτάνευση της ιεράς εικόνας και των ιερών λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου.

Στο Ναό θα τεθεί σε προσκύνηση η ιερά εικόνα της Παναγίας Σηλυβριανής μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου και καθημερινά θα τελούνται:

Το πρωί, η Θεία Λειτουργία, ο Εσπερινός στις 18:00 και η Παράκληση στην Παναγία στις 18:30.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων