07/07/2019 07/07/2019 Μέσω επικαίρου ανακοινώσεώς της, η Ενορία Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Σιατίστης, μάς ενημερώνει επί της δράσεως και απολογισμού του Κοινωνικού Παντοπωλείου της:   ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Σιάτιστα 7 Ιουλίου 2019   Ήδη από πολύ καιρό, στην Ενορία μας συγκεντρώνουμε τρόφιμα για τις οικογένειες που δυσκολεύονται ακόμη και για το καθημερινό τους φαγητό....
Ενορίες : Αγίου Νικολάου Σιατίστης
07 Ιουλίου, 2019 - 19:12
Τελευταία ενημέρωση: 07/07/2019 - 19:14

ΣΙΑΤΙΣΤΑ: 16.000 κιλά τροφίμων προς τους έχοντες ανάγκη

Διαδώστε:
ΣΙΑΤΙΣΤΑ: 16.000 κιλά τροφίμων προς τους έχοντες ανάγκη

Μέσω επικαίρου ανακοινώσεώς της, η Ενορία Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Σιατίστης, μάς ενημερώνει επί της δράσεως και απολογισμού του Κοινωνικού Παντοπωλείου της:

 

ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Σιάτιστα 7 Ιουλίου 2019

 

Ήδη από πολύ καιρό, στην Ενορία μας συγκεντρώνουμε τρόφιμα για τις οικογένειες που δυσκολεύονται ακόμη και για το καθημερινό τους φαγητό.

Μέχρι σήμερα, το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο έχει προσφέρει περισσότερα από 16.000 κιλά τροφίμων.

Η Ενορία ευχαριστεί πολύ όλους εκείνους, που έχουν προσφέρει αυτά τα τρόφιμα, και ιδιαιτέρως τους ευχαριστούν πολύ περισσότερο, εκείνοι οι οποίοι βοηθήθηκαν.

Είναι πολύ σπουδαίο πράγμα να συναισθάνεται κάποιος τις δυσκολίες και τα προβλήματα των συνανθρώπων μας.

Ο μέγας απόστολος Παύλος το διατύπωνε ως εξής: (Α΄ Τιμ. Στ΄ 18) «Οι πιστοί χριστιανοί να αγαθοεργούν, να πλουτίζουν σε καλά έργα, να είναι ευμετάδοτοι και κοινωνικοί».

Στην Παλαιά Διαθήκη γράφει ο σοφός Σολομών (Παροιμ. ΙΘ΄ 17) «Αυτός που ελεεί τον πτωχό, δανείζει τον Θεό».

Έχοντας αυτά υπ’ όψη, να ενεργούμε πάντοτε με το αίσθημα της φιλανθρωπίας.

Στην Ενορία μας έχουμε τοποθετήσει κιβώτια για συγκέντρωση τροφίμων, εκτός από τα καταστήματα τροφίμων και στην είσοδο του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου. Εκεί, μπορεί ο καθένας να προσφέρει ό, τι του λέει η καρδιά του και όσα αντέχει η οικονομική του κατάσταση.

Το σύνθημά μας είναι:

«Οἱ πολλοί μποροῦν νά βοηθήσουν τούς λίγους».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων