29/12/2018 29/12/2018 Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε η υποδοχή των Τιμίων Δώρων από την Αθωνική πολιτεία και συγκεκριμένα από την Ιερά Μονή του Αγίου Παύλου στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης Γαλατσίου. Στην υποδοχή παρέστησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελεστίνου κ. Δαμασκηνός, πλήθος κλήρου και λαού ,ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Μαρκόπουλος, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι άλλων φορέων που έσπευσαν...
29 Δεκεμβρίου, 2018 - 15:04
Τελευταία ενημέρωση: 29/12/2018 - 15:11

Χιλιάδες προσκυνούν τα Τίμια Δώρα των Μάγων στο Γαλάτσι

Διαδώστε:
Χιλιάδες προσκυνούν τα Τίμια Δώρα των Μάγων στο Γαλάτσι

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε η υποδοχή των Τιμίων Δώρων από την Αθωνική πολιτεία και συγκεκριμένα από την Ιερά Μονή του Αγίου Παύλου στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης Γαλατσίου.

Στην υποδοχή παρέστησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελεστίνου κ. Δαμασκηνός, πλήθος κλήρου και λαού ,ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Μαρκόπουλος, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι άλλων φορέων που έσπευσαν να υποδεχθούν και να προσκυνήσουν τα Τίμια Δώρα.

Στην προσφώνηση του ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού της Αγίας Ειρήνης Γαλατσίου Αρχιμ. Τίτος Γαρεφαλάκης, ο οποίος αφού καλοσώρισε του Πατέρες από την Ιερά Μονή Αγίου Παύλου Αγίου Όρους, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη και τη χαρά της ενορίας της Αγίας Ειρήνης για την μοναδική αυτή ευλογία της παρουσίας των Τιμίων Δώρων των Μάγων.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.Ιερώνυμο για την ευλογία που έδωσε στο να έλθουν τα Τίμια Δώρα.

Θερμές ευχαριστίες απήυθυνε και προς τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγίου Παύλου, Αρχιμανδρίτη Παρθένιο για την έγκριση της μεταφοράς Αυτών από την Αγιώνυμο πολιτεία στο Γαλάτσι.

Έπειτα ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θεσπιών κ.Συμεών τέλεσε τον αρχιερατικό Εσπερινό και κήρυξε τον Θείο Λόγο.

Τα Τίμια Δώρα θα παραμείνουν στον Ιερό Ναό της Αγίας Ειρήνης στο Γαλάτσι μέχρι τις 1 Ιανουαρίου 2019, ενώ καθημερινά θα τελούνται ακολουθίες από το πρωί έως αργά το βράδυ.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων