25/12/2019 25/12/2019 Τη βαθιά ευγνωμοσύνη και τις ειλικρινείς ευχαριστίες της προς τον Πολιτικό Διοικητή του Αγίου Όρους κ. Αθανάσιο Μαρτίνο για την προθυμία του να αναλάβει την κάλυψη του συνόλου της δαπάνης αποκατάστασης της Ιεράς Μονής και της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, εκφράζει με ανακοίνωσή της η Εφορεία της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος Χάλκης. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ...
25 Δεκεμβρίου, 2019 - 11:54
Τελευταία ενημέρωση: 25/12/2019 - 11:52

Αγία Τριάδα Χάλκης: Δημόσιο “ευχαριστώ” προς τον Αθ. Μαρτίνο

Διαδώστε:
Αγία Τριάδα Χάλκης: Δημόσιο “ευχαριστώ” προς τον Αθ. Μαρτίνο

Τη βαθιά ευγνωμοσύνη και τις ειλικρινείς ευχαριστίες της προς τον Πολιτικό Διοικητή του Αγίου Όρους κ. Αθανάσιο Μαρτίνο για την προθυμία του να αναλάβει την κάλυψη του συνόλου της δαπάνης αποκατάστασης της Ιεράς Μονής και της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, εκφράζει με ανακοίνωσή της η Εφορεία της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος Χάλκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΧΑΛΚΗΣ

Ἡ Ἐφορεία τῆς Ἱερᾶς Μονῆς Ἁγίας Τριάδος Χἀλκης, διά τῆς ὁμοφώνως ληφθείσης ἀποφάσεως κατά τήν συνεδρίαν τῆς 25ης παρελθόντος μηνός Νοεμβρίου 2019, ἐκφράζει δημοσίως τήν βαθεῖαν εὐγνωμοσύνην καί τάς εἰλικρινεῖς εὐχαριστίας αὐτῆς πρός τόν Ἐντιμολογιώτατον Ἄρχοντα Ἔξαρχον τοῦ Οἰκουμενικοῦ Θρόνου καί Πολιτικόν Διοικητήν τοῦ Ἁγίου Ὄρους κ. Ἀθανάσιον Μαρτῖνον, διά τήν προθυμίαν αὐτοῦ ὅπως ἀναλάβῃ τήν κάλυψιν συνόλου τῆς δαπάνης ἀποκαταστάσεως, ἀνακαινίσεως καί ἀναβαθμίσεως τοῦ κτηριακοῦ συγκροτήματος τῆς Ἱερᾶς Μονῆς τε καί Θεολογικῆς Σχολῆς Χάλκης.

Ἐν τοῖς Πατριαεχείοις, Χριστούγεννα 2019.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων