17/08/2019 17/08/2019 Ξεκίνησαν χθες οι εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στο Δήμο Θέρμου στην Αιτωλοακαρνανία. «Ο πολιτισμός αποτελεί προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Θέρμου και κάθε εκδήλωση ετοιμάζεται από μια ομάδα έμπειρων συνεργατών. Το Θέρμο έχει καθιερωθεί ως ο δήμος με ξεχωριστές εκδηλώσεις ,συγκεντρώνοντας χιλιάδες επισκέπτες. Με την ίδια μεθοδικότητα και συλλογική δουλειά θα συνεχίσουμε...
17 Αυγούστου, 2019 - 14:54

Εορταστικές εκδηλώσεις για τον Άγιο Κοσμά στο Θέρμο

Διαδώστε:
Εορταστικές εκδηλώσεις για τον Άγιο Κοσμά στο Θέρμο

Ξεκίνησαν χθες οι εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στο Δήμο Θέρμου στην Αιτωλοακαρνανία.

«Ο πολιτισμός αποτελεί προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Θέρμου και κάθε εκδήλωση ετοιμάζεται από μια ομάδα έμπειρων συνεργατών. Το Θέρμο έχει καθιερωθεί ως ο δήμος με ξεχωριστές εκδηλώσεις ,συγκεντρώνοντας χιλιάδες επισκέπτες. Με την ίδια μεθοδικότητα και συλλογική δουλειά θα συνεχίσουμε να προβάλλουμε τον τόπο μας , να στηρίζουμε την τοπική οικονομία και τους επαγγελματίες» ανέφερε σε δήλωση του ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπυρίδων Κωνσταντάρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων