28/07/2019 28/07/2019 Γερμανίδα έγινε Ορθόδοξη και παντρεύτηκε γιο ιερέα στην κοινότητα Δρυάλου του Γυθείου Λακωνίας. Η Γερμανίδα Αικατερίνη- Μαρία ασπάσθηκε την Ορθόδοξη πίστη όταν γνώρισε τον γιο του π. Αποστόλου Κουτράκου (εφημ. Πύργου Διρού), Παναγιώτη, ο οποίος έπαιξε τον κομβικό ρόλο στη μεταστροφή της συζύγου του (πλέον) στην “αγκαλιά” της Ορθοδοξίας. Το μυστήριο του γάμου τους τελέσθηκε...
28 Ιουλίου, 2019 - 15:49
Τελευταία ενημέρωση: 28/07/2019 - 15:50

Γερμανίδα έγινε Ορθόδοξη και παντρεύτηκε γιο κληρικού!

Διαδώστε:
Γερμανίδα έγινε Ορθόδοξη και παντρεύτηκε γιο κληρικού!

Γερμανίδα έγινε Ορθόδοξη και παντρεύτηκε γιο ιερέα στην κοινότητα Δρυάλου του Γυθείου Λακωνίας.

Η Γερμανίδα Αικατερίνη- Μαρία ασπάσθηκε την Ορθόδοξη πίστη όταν γνώρισε τον γιο του π. Αποστόλου Κουτράκου (εφημ. Πύργου Διρού), Παναγιώτη, ο οποίος έπαιξε τον κομβικό ρόλο στη μεταστροφή της συζύγου του (πλέον) στην “αγκαλιά” της Ορθοδοξίας.

Το μυστήριο του γάμου τους τελέσθηκε χθες Σάββατο από τον Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσόστομο Γ’, στον Ι.Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών Δρυάλου,  παρουσία Ιερέων, Ιεροψαλτών, συγγενών και πολλών φίλων των νεονύμφων. Η συγκίνηση ήταν έκδηλη κατά τη διάρκεια του μυστηρίου από τους συγγενείς και φίλους του ζευγαριού που ευχήθηκαν “βίον ανθόσπαρτον”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων