10/01/2020 10/01/2020 Την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020 στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του διοικητή Πύραρχου Αλεξόπουλου Βασίλειου , των αξιωματικών και πυροσβεστών. Ο π. Ιωάννης Μητροσύλης, εθελοντής Αρχιπυροσβέστης, τέλεσε την ακολουθία του Αγισμού και στη συνέχεια ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα. Ο Διοικητής της υπηρεσίας ευχήθηκε σε...
10 Ιανουαρίου, 2020 - 15:05
Τελευταία ενημέρωση: 10/01/2020 - 15:07

ΝΑΥΠΛΙΟ: Ιερέας εθελοντής πυροσβέστης ευλόγησε τους συναδέλφους του

Διαδώστε:
ΝΑΥΠΛΙΟ: Ιερέας εθελοντής πυροσβέστης ευλόγησε τους συναδέλφους του

Την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020 στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του διοικητή Πύραρχου Αλεξόπουλου Βασίλειου , των αξιωματικών και πυροσβεστών.

Ο π. Ιωάννης Μητροσύλης, εθελοντής Αρχιπυροσβέστης, τέλεσε την ακολουθία του Αγισμού και στη συνέχεια ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα. Ο Διοικητής της υπηρεσίας ευχήθηκε σε όλους μία καλή χρονιά με υγεία σε όλους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων