09/09/2019 09/09/2019 Πραγματοποιήθηκε στην Άρτα σήμερα το πρωί συνάντηση – Σύσκεψη με θέμα την διοργάνωση, υπό της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, στην Ιερά Μητρόπολη Άρτης, τον μήνα Νοέμβριο 2019, του Δ΄  Πανελληνίου Συνεδρίου Θρησκευτικού Τουρισμού. Στην Συνάντηση – Σύσκεψη συμμετείχαν εκ μέρους της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος,  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης...
09 Σεπτεμβρίου, 2019 - 19:53

Ο Προσκυνηματικός Τουρισμός στο επίκεντρο στην Άρτα

Διαδώστε:
Ο Προσκυνηματικός Τουρισμός στο επίκεντρο στην Άρτα

Πραγματοποιήθηκε στην Άρτα σήμερα το πρωί συνάντηση – Σύσκεψη με θέμα την διοργάνωση, υπό της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, στην Ιερά Μητρόπολη Άρτης, τον μήνα Νοέμβριο 2019, του Δ΄  Πανελληνίου Συνεδρίου Θρησκευτικού Τουρισμού.

Στην Συνάντηση – Σύσκεψη συμμετείχαν εκ μέρους της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος,  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλος ως Αντιπρόεδρος της Συνοδικής Επιτροπής Προσκυνηματικών Περιηγήσεων, ο π. Σπυρίδων Κατραμάδος ως Γραμματεύς αυτής, ο π. Ευάγγελος Φεγγούλης, ο κ. Γεώργιος Κούρτης, ο κ. Χρήστος Πετρέας, ο κ. Θεόδωρος Πιτταράς και η κα Αγγελική Βαρελά.

Επίσης, έλαβαν μέρος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος, ο Πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως Ιωαννίνων π. Θωμάς Ανδρέου, ο π. Ηλίας Σέπερης Γραμματεύς του Μητροπολιτικού Συμβουλίου της Μητροπόλεως Ιωαννίνων, καθώς και ο π. Δημήτριος Καραγκούνης εκ μέρους της Μητροπόλεως Νικοπόλεως και Πρεβέζης.

Συμμετείχαν εκπρόσωποι της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Αρταίων, του Επιμελητηρίου Άρτας, του Συλλόγου Εστίασης Άρτας, καθώς και του Συλλόγου Καταλυμάτων Άρτας.

Αντηλλάγησαν απόψεις θεμάτων οργανωτικής φύσεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων