10/07/2019 10/07/2019 Την τιμητική του έχει αυτές τις μέρες του καύσωνα, όπου η θερμοκρασία χτυπάει «κόκκινο», το γραφικό και πανέμορφο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στη Ραφήνα. Μόλις δύσει ο ήλιος το βραδάκι, οι ραφηνιώτες επισκέπτονται τον Άγιο Νικόλα, αφού εκεί μπορούν να κάτσουν, να απολαύσουν τη θέα και το όμορφο τοπίο, αλλά και να δροσιστούν λιγουλάκι μετά...
10 Ιουλίου, 2019 - 21:32

Όαση δροσιάς τα βράδια ο Άγιος Νικόλαος στη Ραφήνα

Διαδώστε:
Όαση δροσιάς τα βράδια ο Άγιος Νικόλαος στη Ραφήνα

Την τιμητική του έχει αυτές τις μέρες του καύσωνα, όπου η θερμοκρασία χτυπάει «κόκκινο», το γραφικό και πανέμορφο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στη Ραφήνα.

Μόλις δύσει ο ήλιος το βραδάκι, οι ραφηνιώτες επισκέπτονται τον Άγιο Νικόλα, αφού εκεί μπορούν να κάτσουν, να απολαύσουν τη θέα και το όμορφο τοπίο, αλλά και να δροσιστούν λιγουλάκι μετά το «κάψιμο» όλης της μέρας. Η θερμοκρασία πέφτει και ένα δροσερό αεράκι ανακουφίζει τους κατοίκους της πόλης που βρίσκουν μία “όαση δροσιάς” στα παγκάκια του προαύλιου χώρου της μικρής εκκλησίας.

ΠΗΓΗ: iRAFINA

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων