31/10/2019 31/10/2019 Τον πανηγυρικό εσπερινό τέλεσε στον εορτάζοντα ναό Αγίων Αναργύρων ομωνύμου δήμου ο Επίσκοπος Ρωγών κ. Φιλόθεος. Στην είσοδο του ναού έγινε δεκτός από τους ιερείς του ναού αλλά και από τον κόσμο που περίμενε τον νέο Επίσκοπο της Αθήνας. Σε ένα ναό με αρκετό κόσμο παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, πλήθος ιερέων και πιστών τίμησαν...
31 Οκτωβρίου, 2019 - 20:45

«Οι Άγιοι Ανάργυροι δεν είναι μόνο στις καρδιές μας αλλά όπου εμείς τους ζητάμε»

Διαδώστε:
«Οι Άγιοι Ανάργυροι δεν είναι μόνο στις καρδιές μας αλλά όπου εμείς τους ζητάμε»

Τον πανηγυρικό εσπερινό τέλεσε στον εορτάζοντα ναό Αγίων Αναργύρων ομωνύμου δήμου ο Επίσκοπος Ρωγών κ. Φιλόθεος.

Στην είσοδο του ναού έγινε δεκτός από τους ιερείς του ναού αλλά και από τον κόσμο που περίμενε τον νέο Επίσκοπο της Αθήνας.

Σε ένα ναό με αρκετό κόσμο παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, πλήθος ιερέων και πιστών τίμησαν την μνήμη των Αγίων Αναργύρων.

«Δίνεται την μαρτυρία μιας σύγχρονης και δυναμικής ενορίας σε μια νευραλγική περιοχή» τόνισε ο Επίσκοπος Ρωγών Φιλόθεος.

Ο Επίσκοπος Ρωγών μίλησε για τις δυναμικές προσωπικότητες των Αγίων Αναργύρων και σημείωσε πως οι άγιοι είναι ζωντανοί και είναι δίπλα μας.

«Οι Άγιοι Ανάργυροι δεν είναι μόνο στις καρδιές μας αλλά όπου εμείς τους ζητάμε» είπε, ενώ μετέφερε τις ευχές του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου.

Στο τέλος εκ μέρους των ιερέων του ναού ο Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Χρυσόπουλος προσφώνησε τον νέο Επίσκοπο ενώ του δώρισε ένα επισκοπικό μπαστούνι ευχόμενος να έχει μια καλή ποιμαντορία και να διατηρήσει τα χαρίσματα που ήδη τον περιβάλουν.

Φωτορεπορτάζ: Γιώργος Φερδής – Θεολόγος – Δημοσιογράφος 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων