13/11/2019 13/11/2019 Στη Χαλκίδα μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος προκειμένου να ευχηθεί στον εορτάζοντα οικείο Μητροπολίτη Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσόστομο. Κατά τη διάρκεια της απολύσεως της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας, που τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου, ο κ. Χρυσόστομος ευχαρίστησε τους Αρχιερείς, τον κλήρο και τον ευσεβή λαό...
13 Νοεμβρίου, 2019 - 22:55
Τελευταία ενημέρωση: 13/11/2019 - 22:16

Στη Χαλκίδα ο Μητροπολίτης Λαρίσης

Διαδώστε:
Στη Χαλκίδα ο Μητροπολίτης Λαρίσης

Στη Χαλκίδα μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος προκειμένου να ευχηθεί στον εορτάζοντα οικείο Μητροπολίτη Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσόστομο.

Κατά τη διάρκεια της απολύσεως της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας, που τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου, ο κ. Χρυσόστομος ευχαρίστησε τους Αρχιερείς, τον κλήρο και τον ευσεβή λαό της Μητροπολιτικής του Περιφερείας που προσήλθαν για να του ευχηθούν και ζήτησε από όλους τους παρισταμένους να προσεύχονται στον Ιερό Χρυσόστομο ώστε να τον ενισχύει για να οδηγεί το ποίμνιο του στην οδό της σωτηρίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων