21/12/2019 21/12/2019 “Θέλω να εκφράσω την ιδιαίτερη ικανοποίησή μου για την άμεση ανταπόκριση του προέδρου της Βουλής στο αίτημά μας για την επανέκδοση, της από καιρού εξαντληθείσης, έκδοσης της Βουλής των Ελλήνων για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, αλλά και την υλοποίηση της εκκρεμούσης έκδοσης στην αγγλική”. Αυτό δήλωσε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμος Χαρακόπουλος,...
21 Δεκεμβρίου, 2019 - 16:30

Στην Αγγλική γλώσσα ο τόμος για τη Γενοκτονία των Ποντίων

Διαδώστε:
Στην Αγγλική γλώσσα ο τόμος για τη Γενοκτονία των Ποντίων

“Θέλω να εκφράσω την ιδιαίτερη ικανοποίησή μου για την άμεση ανταπόκριση του προέδρου της Βουλής στο αίτημά μας για την επανέκδοση, της από καιρού εξαντληθείσης, έκδοσης της Βουλής των Ελλήνων για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, αλλά και την υλοποίηση της εκκρεμούσης έκδοσης στην αγγλική”.

Αυτό δήλωσε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμος Χαρακόπουλος, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Κωνσταντίνο Τασούλα, στον οποίο ενεχείρησε σχετική επιστολή.

“Η έκδοση αυτή, ως αδιάσειστο τεκμήριο, είναι απαραίτητη για την εκστρατεία της διεθνούς αναγνώρισης του αποτρόπαιου εγκλήματος στο οποίο αναφέρθηκε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία. Όσοι έχουμε ρίζες από τις αλησμόνητες πατρίδες της Ανατολής είμαστε ευγνώμονες στον Πρόεδρο της Βουλής, που διακρίνεται για την ευαισθησία στη διατήρηση της ιστορικής μνήμης του ελληνισμού που βρέθηκε εκτός του εθνικού κορμού. Η έκδοση αυτή είναι μια απάντηση στη “ Γενοκτονία της Μνήμης”, που συστηματικά εφαρμόζει η γειτονική μας χώρα” τόνισε σε άλλο σημείο ο κ. Χαρακόπουλος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων