18/11/2019 18/11/2019 Χάρη στις άοκνες προσπάθειες του Ηγουμένου αυτού, Αρχιμανδρίτου Μακάριου Ιακωβάκη και με τις ευλογίες του Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου, ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο που αφορούσε το «ντύσιμο» της Μονής Αγίου Νικολάου Σιαμάδων με πέτρα της περιοχής. Το Μοναστήρι αποκτά ξανά ζωή τα τελευταία 10 χρόνια και έπειτα από την εγκατάσταση εκεί του πατρός...
18 Νοεμβρίου, 2019 - 22:16
Τελευταία ενημέρωση: 18/11/2019 - 22:07

Ντύθηκε με πέτρα η Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Σιαμάδων

Διαδώστε:
Ντύθηκε με πέτρα η Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Σιαμάδων

Χάρη στις άοκνες προσπάθειες του Ηγουμένου αυτού, Αρχιμανδρίτου Μακάριου Ιακωβάκη και με τις ευλογίες του Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου, ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο που αφορούσε το «ντύσιμο» της Μονής Αγίου Νικολάου Σιαμάδων με πέτρα της περιοχής.

Το Μοναστήρι αποκτά ξανά ζωή τα τελευταία 10 χρόνια και έπειτα από την εγκατάσταση εκεί του πατρός Μακαρίου. Όταν έφτασε το 2008, υπήρχε μόνο το Καθολικό της Μονής και αυτό σχεδόν ετοιμόρροπο, καθώς είχε εγκαταλειφθεί το 1931.

Η Μονή Αγίου Νικολάου Σιαμάδων βρίσκεται στην επαρχία Καλαμπάκας, στα δεξιά του δρόμου Χάνι Μουργκάνι-Καστανιάς, (σε απόσταση 2 χλμ. περίπου από τον κεντρικό δρόμο).

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: TRIKALAVOICE

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων