21/07/2019 21/07/2019 Την Κυριακή 21 Ιουλίου 2019,  στην Ενορία Βελεντζικού Άρτης, λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος. Ιερείς και ευσεβείς Χριστιανοί έλαβαν μέρος στην Θεία Λειτουργία προς τιμήν του Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Ραδοβισδίου του Θαυματουργού και προσκύνησαν την Τιμία Κάρα του, η οποία φυλάσσεται στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό. Τον Θείο λόγο, εκήρυξε εμπνευσμένα ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης...
21 Ιουλίου, 2019 - 14:39

Πλήθος πιστών προσκύνησε την Τιμία Κάρα του Αγ. Παρθενίου στην Άρτα

Διαδώστε:
Πλήθος πιστών προσκύνησε την Τιμία Κάρα του Αγ. Παρθενίου στην Άρτα

Την Κυριακή 21 Ιουλίου 2019,  στην Ενορία Βελεντζικού Άρτης, λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος.

Ιερείς και ευσεβείς Χριστιανοί έλαβαν μέρος στην Θεία Λειτουργία προς τιμήν του Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Ραδοβισδίου του Θαυματουργού και προσκύνησαν την Τιμία Κάρα του, η οποία φυλάσσεται στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό.

Τον Θείο λόγο, εκήρυξε εμπνευσμένα ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Άνθιμος Γιάννης, ο οποίος ετόνισε, ότι όπως ο Άγιος Παρθένιος έτσι κι εμείς υπηρετώντας τον Θεό και τον συνάνθρωπο καταξιωνόμαστε και νοηματοδοτούμε την ζωή μας.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος ευχήθηκε στους πιστούς, να εμπνέονται πάντα από το παράδειγμα ανιδιοτελούς προσφοράς του Αγίου Παρθενίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων