19/07/2019 19/07/2019 Την Τρίτη 16 Ιουλίου 2019, το πρωί, πραγματοποιήθηκε στην Άρτα Συνάντηση – Σύσκεψη με θέμα την διοργάνωση, υπό της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, στην Ιερά Μητρόπολη Άρτης, τον μήνα Νοέμβριο 2019, του Δ΄  Πανελληνίου Συνεδρίου Θρησκευτικού Τουρισμού. Στην Συνάντηση – Σύσκεψη συμμετείχαν εκ μέρους της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο Σεβασμιώτατος...
19 Ιουλίου, 2019 - 12:33

Β΄ Οργανωτική Σύσκεψη στην Άρτα Δ΄ Πανελληνίου Συνεδρίου Θρησκευτικού Τουρισμού

Διαδώστε:
Β΄ Οργανωτική Σύσκεψη στην Άρτα Δ΄ Πανελληνίου Συνεδρίου Θρησκευτικού Τουρισμού

Την Τρίτη 16 Ιουλίου 2019, το πρωί, πραγματοποιήθηκε στην Άρτα Συνάντηση – Σύσκεψη με θέμα την διοργάνωση, υπό της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, στην Ιερά Μητρόπολη Άρτης, τον μήνα Νοέμβριο 2019, του Δ΄  Πανελληνίου Συνεδρίου Θρησκευτικού Τουρισμού.

Στην Συνάντηση – Σύσκεψη συμμετείχαν εκ μέρους της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος, ως Πρόεδρος της αρμοδίας Συνοδικής Επιτροπής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλος ως Αντιπρόεδρος αυτής και ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Σπυρίδων Κατραμάδος ως Γραμματεύς αυτής.

Επίσης, έλαβαν μέρος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος.

Εκαταρτίσθη το πρόγραμμα των εργασιών του προγραμματιζομένου Συνεδρίου και αντηλλάγησαν απόψεις επί θεμάτων οργανωτικής φύσεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων