23/01/2020 23/01/2020 Η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως, δημιουργεί Νεανική Γυναικεία Χορωδία Βυζαντινής Μουσικής. Η χορωδία απευθύνεται σε νεαρές κοπέλες ηλικίας 18-35 χρονών που αγαπούν την Βυζαντινή μουσική και ενδιαφέρονται να μάθουν την Ψαλτική τέχνη. Σκοπός της χορωδίας είναι μέσω της συμμετοχής σε αυτήν τα νεαρά μέλη της να γνωρίσουν με ενεργό τρόπο την λατρευτική μουσική της Εκκλησίας. Δεν...
23 Ιανουαρίου, 2020 - 11:28
Τελευταία ενημέρωση: 23/01/2020 - 10:28

Γυναικεία Χορωδία Βυζαντινής Μουσικής αποκτά η Αλεξανδρούπολη

Διαδώστε:
Γυναικεία Χορωδία Βυζαντινής Μουσικής αποκτά η Αλεξανδρούπολη

Η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως, δημιουργεί Νεανική Γυναικεία Χορωδία Βυζαντινής Μουσικής.

Η χορωδία απευθύνεται σε νεαρές κοπέλες ηλικίας 18-35 χρονών που αγαπούν την Βυζαντινή μουσική και ενδιαφέρονται να μάθουν την Ψαλτική τέχνη. Σκοπός της χορωδίας είναι μέσω της συμμετοχής σε αυτήν τα νεαρά μέλη της να γνωρίσουν με ενεργό τρόπο την λατρευτική μουσική της Εκκλησίας. Δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση να γνωρίζουν ήδη Βυζαντινή μουσική καθότι θα γίνεται εκμάθηση της Θεωρίας και Πράξης της στις συναντήσεις της χορωδίας.

Η πρώτη συνάντηση θα γίνει την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου και ώρα 6.00’ στο Πνευματικό κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως (δίπλα στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου για μια πρώτη γνωριμία και ακρόαση.

Υπεύθυνη διδασκαλίας της χορωδίας η πρεσβυτέρα κ. Άννα Ροηλίδη, μουσικολόγος και διπλωματούχος Βυζαντινής μουσικής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων