16/11/2019 16/11/2019 Ξεκίνησε από μελετητική ομάδα του γραφείου Μαρίνας Μυριανθέως Δρ Αρχιτέκτων, η μελέτη αποκατάστασης του Ι. Ναού Αγίου Νικολάου Ναυπλίου, Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019. Την επιστημονική υποστήριξη της μελέτης έχει ο καθηγητής αρχιτέκτονας Στέφανος Κουφόπουλος με τεράστια πείρα σε ανάλογες μελέτες.Η σημερινή έναρξη των εργασιών αφορά την αποτύπωση και την τεχνική έκθεση των συντηρητών στον Ιερό...
16 Νοεμβρίου, 2019 - 15:51

Ξεκίνησε η μελέτη αποκατάστασης του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Ναυπλίου

Διαδώστε:
Ξεκίνησε η μελέτη αποκατάστασης του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Ναυπλίου

Ξεκίνησε από μελετητική ομάδα του γραφείου Μαρίνας Μυριανθέως Δρ Αρχιτέκτων, η μελέτη αποκατάστασης του Ι. Ναού Αγίου Νικολάου Ναυπλίου, Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019. Την επιστημονική υποστήριξη της μελέτης έχει ο καθηγητής αρχιτέκτονας Στέφανος Κουφόπουλος με τεράστια πείρα σε ανάλογες μελέτες.Η σημερινή έναρξη των εργασιών αφορά την αποτύπωση και την τεχνική έκθεση των συντηρητών στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.Για την αποτύπωση χρησιμοποιείται σύγχρονη τεχνολογία με laser scanning στο εσωτερικό της στέγης.

Τις εργασίες αποτύπωσης παρακολούθησε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος ο εφημέριος του π. Κυριακός Αγγελόπουλος και μέλη του εκκλησιαστικού συμβουλίου του Ναού. Ο ναός παραμένει κλειστός εδώ και τρία χρόνια μετά από πτώση τμήματος της στέγης και μετά από απόφαση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας Ναυπλίου λόγω της επικινδυνότητας του να καταρρεύσει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων