20/04/2019 20/04/2019 Στο πλαίσιο των Πασχαλινών εκδηλώσεων 2019 που διοργανώνει ο Δήμος Ναυπλιέων, παιδιά σχολείων του Ναυπλίου στόλισαν το “Λάζαρο” και τον καλάντισαν στα σοκάκια της παλιάς πόλης με λουλούδια και κέφι το Σάββατο 20 Απριλίου 2019. Στην πλατεία Καποδίστρια παιδιά κατασκεύασαν στεφάνια με λουλούδια.  Ο Λάζαρος, ο επονομαζόμενος Δίκαιος και Τετραήμερος, ήταν αδελφός της Μάρθας και...
20 Απριλίου, 2019 - 13:41

Ναύπλιο- Κάλαντα του Λαζάρου από παιδιά στα σοκάκια της Παλαιάς πόλης

Διαδώστε:
Ναύπλιο- Κάλαντα του Λαζάρου από παιδιά στα σοκάκια της Παλαιάς πόλης

Στο πλαίσιο των Πασχαλινών εκδηλώσεων 2019 που διοργανώνει ο Δήμος Ναυπλιέων, παιδιά σχολείων του Ναυπλίου στόλισαν το “Λάζαρο” και τον καλάντισαν στα σοκάκια της παλιάς πόλης με λουλούδια και κέφι το Σάββατο 20 Απριλίου 2019. Στην πλατεία Καποδίστρια παιδιά κατασκεύασαν στεφάνια με λουλούδια.  Ο Λάζαρος, ο επονομαζόμενος Δίκαιος και Τετραήμερος, ήταν αδελφός της Μάρθας και της Μαρίας (η γυναίκα που άλειψε με μύρο τα πόδια του Ιησού λίγες ημέρες πριν από τη σταύρωση και στη συνέχεια τα σπόγγισε με τα μαλλιά της), με τις οποίες ζούσε στη Βηθανία, κοντά στα Ιεροσόλυμα. Στο σπίτι τους είχε φιλοξενηθεί επανειλημμένα ο Χριστός όταν περνούσε από την περιοχή με κατεύθυνση προς την Ιερουσαλήμ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων