31/08/2019 31/08/2019 Στην αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 31 Αυγούστου 2019 η Τελετή Ορκωμοσίας του Δημάρχου, των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ναυπλιέων και των μελών των Κοινοτικών Συμβουλίων από τον Σεβ. Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο. Μετά την επικύρωση της εκλογής και την ανακήρυξη του επιτυχόντος συνδυασμού και των επιλαχόντων συνδυασμών, σε...
31 Αυγούστου, 2019 - 14:27

Ο Μητρ. Αργολίδος στην ορκωμοσία του Δημάρχου Ναυπλιέων

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Αργολίδος στην ορκωμοσία του Δημάρχου Ναυπλιέων

Στην αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 31 Αυγούστου 2019 η Τελετή Ορκωμοσίας του Δημάρχου, των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ναυπλιέων και των μελών των Κοινοτικών Συμβουλίων από τον Σεβ. Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο.

Μετά την επικύρωση της εκλογής και την ανακήρυξη του επιτυχόντος συνδυασμού και των επιλαχόντων συνδυασμών, σε δημόσια συνεδρίαση να διεξήχθη η προβλεπόμενη ορκωμοσία του δημάρχου Δημητρίου Κωστούρου και των μελών της νέας σύνθεσης του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ναυπλιέων όπως αυτή προέκυψε από τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.

Η δημοτική αρχή και το δημοτικό συμβούλιο αναλαμβάνουν τα καθήκοντά τους, τυπικά από την 1η Σεπτεμβρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων