31/01/2019 31/01/2019 Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, αύριο Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου θα μεταβεί στο Ναύπλιο για να παραστεί στον εορτασμό της Μνήμης του Πολιούχου της πόλεως, Αγίου Αναστασίου του Ναυπλιέως. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα τελεστεί Δοξολογία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδας κ. Νεκταρίου και εν συνεχεία Λιτανεία της ιεράς είκονος. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα...
31 Ιανουαρίου, 2019 - 13:00

Παρουσία του Πρ.Παυλόπουλου η εορτή του Αγ. Αναστασίου του Ναυπλιέως

Διαδώστε:
Παρουσία του Πρ.Παυλόπουλου η εορτή του Αγ. Αναστασίου του Ναυπλιέως

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, αύριο Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου θα μεταβεί στο Ναύπλιο για να παραστεί στον εορτασμό της Μνήμης του Πολιούχου της πόλεως, Αγίου Αναστασίου του Ναυπλιέως.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα τελεστεί Δοξολογία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδας κ. Νεκταρίου και εν συνεχεία Λιτανεία της ιεράς είκονος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί επίσης στην Ιερό Ναό Οσίου Λουκά (περιοχή Κριθαράκι Λευκακίων Ναυπλίου), όπου θα  ξεναγηθεί στον Ιερό Ναό και στο Μουσείο, το οποίο είναι αφιερωμένο στη ζωή και το έργο του Οσίου Λουκά

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων