25/12/2019 25/12/2019 Για μία ακόμη χρονιά, ανήμερα των Χριστουγέννων, οι εθελοντές και οι εθελόντριες του συσσιτίου του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο, παρασκεύασαν και πρόσφεραν ένα πιάτο ζεστό φαγητό στους απόρους και ανήμπορους ανθρώπους που σιτίζονται καθημερινά από την μοναδική αυτή δομή που λειτουργεί στο Ναύπλιο, Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019. Οι άνθρωποι του συσσιτίου, μαγείρεψαν σήμερα,...
25 Δεκεμβρίου, 2019 - 13:52
Τελευταία ενημέρωση: 25/12/2019 - 13:08

Χριστούγεννα στο συσσίτιο απόρων στο Ναύπλιο

Διαδώστε:
Χριστούγεννα στο συσσίτιο απόρων στο Ναύπλιο

Για μία ακόμη χρονιά, ανήμερα των Χριστουγέννων, οι εθελοντές και οι εθελόντριες του συσσιτίου του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο, παρασκεύασαν και πρόσφεραν ένα πιάτο ζεστό φαγητό στους απόρους και ανήμπορους ανθρώπους που σιτίζονται καθημερινά από την μοναδική αυτή δομή που λειτουργεί στο Ναύπλιο, Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019.

rbt

Οι άνθρωποι του συσσιτίου, μαγείρεψαν σήμερα, ανήμερα των Χριστουγέννων 130 μερίδες φαγητό για τους συνανθρώπους μας που δεν έχουν αυτές τις ημέρες ούτε τα αυτονόητα. Το εορταστικό μενού περιελάμβανε αρνάκι στο φούρνο με πατάτες, σαλάτα, φρούτο και χυμό, όπως μας εξήγησαν οι εθελοντές και εφημέριος και πρόεδρος του Συσσιτίου του Ιερού ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου , π. Ελευθέριος Μίχος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων