10/06/2019 10/06/2019 Ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Δράμας υποδέχεται την Τίμια Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου. Η υποδοχή της Αγίας Ζώνης θα γίνει την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019, στις 7:oo μ.μ το απόγευμα, στην πλατεία Ελευθερίας. Όπως κάνει γνωστό η Ιερά Μητρόπολη Δράμας το μοναδικό ιερό κειμήλιο θα παραμείνει για προσκύνημα στον...
10 Ιουνίου, 2019 - 9:42
Τελευταία ενημέρωση: 10/06/2019 - 9:49

Ο Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Δράμας υποδέχεται την Τίμια Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου

Διαδώστε:
Ο Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Δράμας υποδέχεται την Τίμια Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου

Ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Δράμας υποδέχεται την Τίμια Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου. Η υποδοχή της Αγίας Ζώνης θα γίνει την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019, στις 7:oo μ.μ το απόγευμα, στην πλατεία Ελευθερίας.

Όπως κάνει γνωστό η Ιερά Μητρόπολη Δράμας το μοναδικό ιερό κειμήλιο θα παραμείνει για προσκύνημα στον Άγιο Νικόλαο έως και την Κυριακή 23 Ιουνίου. Ο ναός θα είναι ανοιχτός κάθε μέρα, αυτό το διάστημα, και θα υποδέχεται τους πιστούς από το πρωί στις 6 έως αργά το βράδυ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων