01/07/2020 01/07/2020 Στην Ιερά Μονή Εικοσιφοινίσσης, εόρτασε τα Ονομαστήρια του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος τη Δευτέρα 29 Ιουνίου. Το πρωί της 29ης Ιουνίου – εορτή των αγίων ενδόξων, πρωτοκορυφαίων και πανευφήμων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου – ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Όρθρο, ιερούργησε και ομίλησε για τον χαρακτήρα των δύο Αποστόλων Πέτρου και Παύλου και τους...
01 Ιουλίου, 2020 - 22:41
Τελευταία ενημέρωση: 01/07/2020 - 22:53

Στη Μονή Εικοιφοινίσσης εόρτασε τα Ονομαστήρια του ο Μητροπολίτης Δράμας

Διαδώστε:
Στη Μονή Εικοιφοινίσσης εόρτασε τα Ονομαστήρια του ο Μητροπολίτης Δράμας

Στην Ιερά Μονή Εικοσιφοινίσσης, εόρτασε τα Ονομαστήρια του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος τη Δευτέρα 29 Ιουνίου.

Το πρωί της 29ης Ιουνίου – εορτή των αγίων ενδόξων, πρωτοκορυφαίων και πανευφήμων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου – ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Όρθρο, ιερούργησε και ομίλησε για τον χαρακτήρα των δύο Αποστόλων Πέτρου και Παύλου και τους ιεραποστολικούς τους κόπους και βάσανα.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ευχαρίστησε όλους όσους εόρτασαν μαζί του και δέχθηκε τις εγκάρδιες ευχές των πιστών παρακαλώντας τους να εύχονται μαζί του στη Παναγία την Εικοσιφοίνισσα να τον διατηρεί έντιμον και ορθοτομούντα τον λόγο της αληθείας.

Το απόγευμα Δευτέρας, παραμονή της εορτής της συνάξεως των Δώδεκα Αποστόλων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος χοροστάτησε κατά τον Μ. Εσπερινό στον εορτάζοντα ιερό Ναό των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων Δράμας και κήρυξε το θείο λόγο. Το πρωί της Τρίτης, 30η Ιουνίου, στον Ιερό Ναό των Αγίων Δώδεκα Απόστόλων Δράμας, χοροστάτησε στον Όρθρο και λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας μίλησε επίκαιρα για την εορτή των Αγίων Αποστόλων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων