26/04/2019 26/04/2019 Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης Εψάλησαν το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής οι Μεγάλες και Βασιλικές Ώρες και ο Εσπερινός της Αποκαθηλώσεως στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης. Στον Εσπερινό χοροστάτησε ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος. Πλήθος πιστών συμμετείχε στην Ιερά Ακολουθία παρακολουθώντας ευλαβικά και περιμένοντας με υπομονή για να προσκυνήσουν το Σώμα του Κυρίου στον Επιτάφιο....
26 Απριλίου, 2019 - 12:47
Τελευταία ενημέρωση: 26/04/2019 - 12:48

Οι Μεγάλες και Βασιλικές Ώρες στον Άγιο Δημήτριο Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Οι Μεγάλες και Βασιλικές Ώρες στον Άγιο Δημήτριο Θεσσαλονίκης

Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης

Εψάλησαν το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής οι Μεγάλες και Βασιλικές Ώρες και ο Εσπερινός της Αποκαθηλώσεως στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης.
Στον Εσπερινό χοροστάτησε ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος. Πλήθος πιστών συμμετείχε στην Ιερά Ακολουθία παρακολουθώντας ευλαβικά και περιμένοντας με υπομονή για να προσκυνήσουν το Σώμα του Κυρίου στον Επιτάφιο.
Την αποκαθήλωση πραγματοποίησε ο προϊστάμενος του Ι. Ν. αρχιμ. Δαμασκηνος Πέτικας μαζί με τους Διακόνους και τους Ιερείς του ναού.
Μετά το πέρας της ακολουθίας ο Παναγιώτατος ευχήθηκε σε όλο το εκκλησίασμα καλή Ανάσταση.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων