11/12/2018 11/12/2018 Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποντίων Πιερίας, υποδέχθηκε πρωί του Σαββάτου 8 Δεκεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Κώστας Παπουτσίδης, ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Προκοπίδης, ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Παναγιώτης Καρύδης, η Γενική...
11 Δεκεμβρίου, 2018 - 13:19

Συνάντηση του Μητροπ. Κίτρους με την Ένωση Ποντίων Πιερίας

Διαδώστε:
Συνάντηση του Μητροπ. Κίτρους με την Ένωση Ποντίων Πιερίας

Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποντίων Πιερίας, υποδέχθηκε πρωί του Σαββάτου 8 Δεκεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Κώστας Παπουτσίδης, ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Προκοπίδης, ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Παναγιώτης Καρύδης, η Γενική Γραμματέας κα Περιστέρα Πεΐδου και τα Μέλη κ.κ. Δημήτρη Συμεωνίδη και Παναγιώτη Φωτιάδη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως με την Ένωση Ποντίων Πιερίας καθώς και προτάσεις για κοινές πρωτοβουλίες στο μέλλον.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Γεώργιος, αφού συνεχάρη τα μέλη του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου για την εκλογή, τους ευχήθηκε ο Πανάγαθος Θεός να τους δίνει υγεία και δύναμη στο σημαντικό έργο τους για τη διατήρηση και προβολή του ποντιακού πολιτισμού και τη διάσωση και διάδοση των πατροπαράδοτων ηθών και εθίμων. Παράλληλα, εξέφρασε τη βούληση να συνεχιστεί η διαχρονικά στενή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια, υπογραμμίζοντας ότι η Ιερά Μητρόπολη θα συνεχίσει να υποστηρίζει την Ένωση Ποντίων καθώς και όλους τους ποντιακούς συλλόγους, στην κατεύθυνση ανάδειξης της πολιτιστικής και ιστορικής κληρονομιάς του Πόντου και της μεταλαμπάδευσής της στις μελλοντικές γενιές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων