17/06/2019 17/06/2019 Μεθεόρτιος Εσπερινός της Εορτής του Αγίου Πνεύματος και υποδοχή της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Βηματάρισσας εκ του Αγίου Όρους καθώς και η Ιερά Λιτάνευση τους πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019 στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας και Αμαρουσίου. Πιο συγκεκριμένα, στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Νέας Κηφισιάς κατά το πανηγυρικό πρόγραμμα του...
17 Ιουνίου, 2019 - 21:40
Τελευταία ενημέρωση: 17/06/2019 - 21:46

Υποδοχή Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Βηματάρισσας στη Νέα Κηφισιά

Διαδώστε:
Υποδοχή Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Βηματάρισσας στη Νέα Κηφισιά

Μεθεόρτιος Εσπερινός της Εορτής του Αγίου Πνεύματος και υποδοχή της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Βηματάρισσας εκ του Αγίου Όρους καθώς και η Ιερά Λιτάνευση τους πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019 στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας και Αμαρουσίου.

Πιο συγκεκριμένα, στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Νέας Κηφισιάς κατά το πανηγυρικό πρόγραμμα του Ιερού Ναού σήμερα απόγευμα έγινε η υποδοχή του Ιερού και Σεβάσμιου Εικονίσματος της Παναγίας Βηματάρισσας από την Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους.Ιερό Εικόνισμα το οποίο θα παραμείνει έως τις 24 Ιουνίου 2019 όπου την 12η μεσημβρινή η ώρα θα γίνει η αναχώρηση του Ιερού Εικονίσματος και η επιστροφή του.

Της πανηγυρικής ακολουθίας καθώς και της σεπτής υποδοχής του Ιερού Εικονίσματος προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας κ. Κύριλλος με Ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας,της Ι.Α.Α και πλήθους κόσμου.

Φωτογραφίες – Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καρπαθάκης 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων