18/05/2019 18/05/2019 Στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος προκειμένου να παραστεί στην τελετή ορκωμοσίας του νέου Διδάκτορος Θεολογίας στον τομέα της Εκκλησιαστικής Ιστορίας, π. Ιγνατίου Μουρτζανού, Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου. Παρουσία των Πρυτανικών Αρχών και των Ελλογιμωτάτων Καθηγητών του Τμήματος, του συμβούλου Καθηγητού του κ....
18 Μαΐου, 2019 - 16:44
Τελευταία ενημέρωση: 18/05/2019 - 16:45

Διδάκτωρ Θεολογίας ο Γεν. Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητρ. Λαρίσης

Διαδώστε:
Διδάκτωρ Θεολογίας ο Γεν. Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητρ. Λαρίσης

Στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος προκειμένου να παραστεί στην τελετή ορκωμοσίας του νέου Διδάκτορος Θεολογίας στον τομέα της Εκκλησιαστικής Ιστορίας, π. Ιγνατίου Μουρτζανού, Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου.

Παρουσία των Πρυτανικών Αρχών και των Ελλογιμωτάτων Καθηγητών του Τμήματος, του συμβούλου Καθηγητού του κ. Μιχαήλ Τρίτου, ο π. Ιγνάτιος έδωσε την καθομολόγηση και κατόπιν δέχθηκε τις συγχαρητήριες ευχές από όλους τους παρισταμένους. Κατόπιν προτροπής του Κοσμήτορος της Θεολογικής Σχολής κ. Θεοδώρου Γιάγκου και του Προέδρου του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας κ. Συμεών Πασχαλίδη, ο σεπτός μας Ποιμενάρχης κ. Ιερώνυμος συνεχάρη τον άμεσο συνεργάτη του για την ακαδημαϊκή του πρόοδο και ευχήθηκε σε όλη την Πανεπιστημιακή κοινότητα να μεταλαμπαδεύει στους φοιτητές της ανόθευτη τη θεολογία των Πατέρων της Εκκλησίας μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων