29/10/2019 29/10/2019 Η επίσημη παρουσίαση των δύο πρώτων τευχών του επιστημονικού περιοδικού της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου «ΑΧΙΛΛΙΟΥ ΠΟΛΙΣ», θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου στις 18:00 στο ξενοδοχείο Κάραβελ στην Αθήνα, με την ευκαιρία της 8ης εκθέσεως χριστιανικού βιβλίου. Την νέα αυτή και πρωτότυπη έκδοση θα παρουσιάσουν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ....
29 Οκτωβρίου, 2019 - 15:46
Τελευταία ενημέρωση: 29/10/2019 - 14:46

Η “ΑΧΙΛΛΙΟΥ ΠΟΛΙΣ” παρουσιάζεται στο Κάραβελ

Διαδώστε:
Η “ΑΧΙΛΛΙΟΥ ΠΟΛΙΣ” παρουσιάζεται στο Κάραβελ

Η επίσημη παρουσίαση των δύο πρώτων τευχών του επιστημονικού περιοδικού της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου «ΑΧΙΛΛΙΟΥ ΠΟΛΙΣ», θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου στις 18:00 στο ξενοδοχείο Κάραβελ στην Αθήνα, με την ευκαιρία της 8ης εκθέσεως χριστιανικού βιβλίου.

Την νέα αυτή και πρωτότυπη έκδοση θα παρουσιάσουν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, ο Λαρισαίος καθηγητής της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθηνών κ. Κωνσταντίνος Βαφειάδης και ο Διευθυντής Εκδόσεως του περιοδικού π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός.

Θα απευθύνει χαιρετισμό ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου, κ. Ιερώνυμος.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων