16/06/2020 16/06/2020 Πλήθος κόσμου ευχήθηκε στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο για την ονομαστική του εορτή, εχθές Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020, στο Επισκοπείο. Κόσμος, Ιερείς, μοναχοί και μοναχές καθώς και τοπικοί άρχοντες πέρασαν για τις απαραίτητες ευχές.   Ιδιαίτερης σημασίας ήταν η επίσκεψη του Μητροπολίτη Κίτρους κ. Γεωργίου καθώς και του Μητροπολίτη Καρπενησίου κ. Γεωργίου....
16 Ιουνίου, 2020 - 17:56
Τελευταία ενημέρωση: 16/06/2020 - 17:13

Πλήθος κόσμου ευχήθηκε στον Μητροπολίτη Λαρίσης

Διαδώστε:
Πλήθος κόσμου ευχήθηκε στον Μητροπολίτη Λαρίσης

Πλήθος κόσμου ευχήθηκε στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο για την ονομαστική του εορτή, εχθές Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020, στο Επισκοπείο. Κόσμος, Ιερείς, μοναχοί και μοναχές καθώς και τοπικοί άρχοντες πέρασαν για τις απαραίτητες ευχές.

 

Ιδιαίτερης σημασίας ήταν η επίσκεψη του Μητροπολίτη Κίτρους κ. Γεωργίου καθώς και του Μητροπολίτη Καρπενησίου κ. Γεωργίου. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης ευχαρίστησε τους πιστούς που προσήλθαν στο Επισκοπείο για να του ευχηθούν ενώ ευχήθηκε σε όλους να έχουν την ευλογία του Αγίου Ιερωνύμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων