16/01/2020 16/01/2020 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Λυκείου Ελληνίδων Λάρισας επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως. Ο σεπτός Ποιμενάρχης καλωσόρισε όλα τα μέλη της διοικήσεως, συνομίλησε μαζί τους, συναποφάσισαν κοινές δράσεις και παρεκάλεσε να μεταφέρουν τις ευχές του σε όλους όσοι δραστηριοποιούνται στο χώρο. Το Λύκειο των Ελληνίδων της Λάρισας...
16 Ιανουαρίου, 2020 - 14:43
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2020 - 13:52

Στον Μητροπολίτη Λαρίσης το Λύκειο Ελληνίδων 

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Λαρίσης το Λύκειο Ελληνίδων 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Λυκείου Ελληνίδων Λάρισας επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο σεπτός Ποιμενάρχης καλωσόρισε όλα τα μέλη της διοικήσεως, συνομίλησε μαζί τους, συναποφάσισαν κοινές δράσεις και παρεκάλεσε να μεταφέρουν τις ευχές του σε όλους όσοι δραστηριοποιούνται στο χώρο.

Το Λύκειο των Ελληνίδων της Λάρισας ιδρύθηκε το 1979 και διανύει την πέμπτη δεκαετία πολιτιστικής παρουσίας και προσφοράς στην πόλη και στη χώρα μας, καταγράφοντας και παρουσιάζοντας παραδοσιακούς χορούς, τραγούδια, ήθη και έθιμα από την πλούσια ελληνική παράδοση που ανάγεται στους αρχαίους χρόνους και αποτελεί καρπό μακροχρόνιας έρευνας. Τα χορευτικά τμήματα του Λυκείου των Ελληνίδων αποτελούν το βασικό σκοπό της δράσης του, χωρίς όμως να περιορίζεται σε αυτή. Η ιματιοθήκη του Λυκείου περιλαμβάνει παλιές αυθεντικές φορεσιές σε μεγάλη ποικιλία καθώς και εξαιρετικής ομορφιάς παραδοσιακά κοσμήματα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων