20/04/2019 20/04/2019 Στο πάρκο του Αγίου Αντωνίου μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος για να τελέσει τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των πεσόντων στρατιωτικών υγειονομικού. Στην επιμνημόσυνη δέηση συμμετείχαν οι άρχοντες του τόπου μας και αρκετοί συγγενείς των κεκοιμημένων αδελφών μας, ενώ ο Στρατηγός-Διοικητής της 1ης Στρατιάς κ. Κωνσταντίνος Φλώρος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους...
20 Απριλίου, 2019 - 20:50

Τρισάγιο υπέρ των πεσόντων Στρατιωτικών Υγειονομικού

Διαδώστε:
Τρισάγιο υπέρ των πεσόντων Στρατιωτικών Υγειονομικού

Στο πάρκο του Αγίου Αντωνίου μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος για να τελέσει τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των πεσόντων στρατιωτικών υγειονομικού. Στην επιμνημόσυνη δέηση συμμετείχαν οι άρχοντες του τόπου μας και αρκετοί συγγενείς των κεκοιμημένων αδελφών μας, ενώ ο Στρατηγός-Διοικητής της 1ης Στρατιάς κ. Κωνσταντίνος Φλώρος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους για την τιμητική τους παρουσία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων