15/01/2020 15/01/2020 Στον 6ο παιδικό σταθμό του Δήμου Λαρισαίων μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και ευλόγησε την βασιλόπιτα των μικρών παιδιών. Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτριος Δεληγιάννης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Σωτήριος Βούλγαρης, η Διευθύντρια Παιδικών Σταθμών και εκπαιδευτικών δράσεων κ. Σταυρούλα Μπαξεβάνου και η Προϊσταμένη του...
15 Ιανουαρίου, 2020 - 22:16
Τελευταία ενημέρωση: 15/01/2020 - 22:06

Βασιλόπιτα στον 6ο Παιδικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων

Διαδώστε:
Βασιλόπιτα στον 6ο Παιδικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων

Στον 6ο παιδικό σταθμό του Δήμου Λαρισαίων μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και ευλόγησε την βασιλόπιτα των μικρών παιδιών.

Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτριος Δεληγιάννης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Σωτήριος Βούλγαρης, η Διευθύντρια Παιδικών Σταθμών και εκπαιδευτικών δράσεων κ. Σταυρούλα Μπαξεβάνου και η Προϊσταμένη του Σταθμού κ. Καλλιόπη Μανίκα.

Ο σεπτός μας Ποιμενάρχης συνομίλησε σε απλή γλώσσα με τους μικρούς μαθητές, συνεχάρη το προσωπικό και ευχήθηκε σε όλους τους γονείς να χαίρονται τα μικρά αγγελούδια τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων