16/02/2019 16/02/2019 Χειροτονία Πρεσβυτέρου θα λάβει χώρα αύριο στην Επανομή Θεσσαλονίκης. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς αναφέρεται αναλυτικότερα: Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως ανακοινώνεται ότι αύριο, Κυριακή 17 Φεβρουαρίου ε.ε., ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος θα προεξάρχει του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον...
16 Φεβρουαρίου, 2019 - 14:46

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Επανομής

Διαδώστε:
Χειροτονία Πρεσβυτέρου στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Επανομής

Χειροτονία Πρεσβυτέρου θα λάβει χώρα αύριο στην Επανομή Θεσσαλονίκης. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς αναφέρεται αναλυτικότερα: Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως ανακοινώνεται ότι αύριο, Κυριακή 17 Φεβρουαρίου ε.ε., ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος θα προεξάρχει του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Επανομής, όπου και θα τελέσει την εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του π. Σωτηρίου Πανανού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων