08/10/2019 08/10/2019 Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου ο Σεβασμ. Μητροπολίτης κ. Γεράσιμος ιερούργησε στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στις Βρύσες Μεραμβέλλου. Αντί κηρύγματος, ανεγνώσθη η Εγκύκλιος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου σχετικώς με την έναρξη των κατηχητικών σχολείων, των νεανικών συντροφιών και των εσπερινών ομιλιών στις Ενορίες της καθ᾽ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως. Προ της απολύσεως, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε επιμνημόσυνη...
08 Οκτωβρίου, 2019 - 16:15
Τελευταία ενημέρωση: 08/10/2019 - 16:03

Στις Βρύσες Μεραμβέλλου ο Μητροπολίτης Πέτρας

Διαδώστε:
Στις Βρύσες Μεραμβέλλου ο Μητροπολίτης Πέτρας

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου ο Σεβασμ. Μητροπολίτης κ. Γεράσιμος ιερούργησε στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στις Βρύσες Μεραμβέλλου.

Αντί κηρύγματος, ανεγνώσθη η Εγκύκλιος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου σχετικώς με την έναρξη των κατηχητικών σχολείων, των νεανικών συντροφιών και των εσπερινών ομιλιών στις Ενορίες της καθ᾽ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως.

Προ της απολύσεως, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ μακαρίας μνήμης και αιωνίου αναπαύσεως του αοιδίμου Αρχιερέως κυρού Νεκταρίου, επί τη συμπληρώσει 29 χρόνων από την εις Επίσκοπον χειροτονία του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων