23/04/2019 23/04/2019 Στις 19 Απριλίου 2019 ετελέσθη στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου Σιάτιστας η τελετή ενθρόνισης του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανασίου παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, αρκετών Μητροπολιτών και πλήθος κόσμου. Η επίσημη υποδοχή από τις τοπικές αρχές πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης κι αμέσως μετά με πομπή κατευθύνθηκαν...
23 Απριλίου, 2019 - 12:03

Η τελετή ενθρόνισης του Μητρ. Σισανίου (βίντεο)

Διαδώστε:
Η τελετή ενθρόνισης του Μητρ. Σισανίου (βίντεο)

Στις 19 Απριλίου 2019 ετελέσθη στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου Σιάτιστας η τελετή ενθρόνισης του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανασίου παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, αρκετών Μητροπολιτών και πλήθος κόσμου.

Η επίσημη υποδοχή από τις τοπικές αρχές πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης κι αμέσως μετά με πομπή κατευθύνθηκαν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό, όπου ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Φιλόθεος Θεοχάρης ανέγνωσε την εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου και το Προεδρικό Διάταγμα και ακολούθησε η ενθρόνιση.

Η κάμερα του Πρακτορείου Ορθοδοξία βρέθηκε στη Σιάτιστα και απαθανάτισε την υποδοχή και την τελετή ενθρόνισης του νέου Ποιμενάρχη της Ιεράς Μητροπόλεως:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων