21/04/2020 21/04/2020 Το Άγιον Πάσχα του σωτηρίου έτους 2020 και η Ανάστασις του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού εορτάσθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Σύμης «διαφορετικά», από την μακραίωνη εκκλησιαστική τάξη και την ιερά παράδοση του ευσεβούς λαού μας. Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε της Παννυχίδος και τέλεσε την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία, στον Μητροπολιτικό Ναό του Τιμίου Προδρόμου Σύμης...
21 Απριλίου, 2020 - 22:34
Τελευταία ενημέρωση: 21/04/2020 - 20:53

Ένα διαφορετικό Πάσχα φέτος στη Σύμη

Διαδώστε:
Ένα διαφορετικό Πάσχα φέτος στη Σύμη

Το Άγιον Πάσχα του σωτηρίου έτους 2020 και η Ανάστασις του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού εορτάσθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Σύμης «διαφορετικά», από την μακραίωνη εκκλησιαστική τάξη και την ιερά παράδοση του ευσεβούς λαού μας.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε της Παννυχίδος και τέλεσε την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία, στον Μητροπολιτικό Ναό του Τιμίου Προδρόμου Σύμης με συλλειτουργούς του τον Εφημέριο του Ναού Πρωτοπρ. Στέφανο Μακρή και τον Διάκονο π. Γεώργιο Κακακιό και τους δύο Ιεροψάλτας και μόνον.

Το πρωί της Κυριακής του Πάσχα, περί ώρα 11:00 μέσα στην πανηγυρική ατμόσφαιρα της Αναστάσεως του Κυρίου μας, τελέσθηκε ο Εσπερινός της Αγάπης και πάλι στον Ιερόν Μητροπολιτικό Ναό, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου, συμπαραστατουμένου εκ του Εφημερίου, δύο Ιερέων και του Διάκονου, όπου κατά την εκκλησιαστική τάξη ανεγνώσθη η Ευαγγελική περικοπή της εμφανίσεως του Αναστάντος σε διάφορες γλώσσες.

Οι πιστοί είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τόσον την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία, όσον και τον Εσπερινό της Αγάπης σε ζωντανή σύνδεση από το διαδικτυακό κανάλι «Symi TV».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων