09/11/2019 09/11/2019 Η λιτάνευση των Τιμίων λειψάνων και της Ιεράς Εικόνος του Αγίου Νεκταρίου, πραγματοποιήθηκε κατά την 9η Νοεβρίου 2019 στην Αίγινα, η οποία τιμά τον πολιούχο της. Το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου, τελέσθηκε ο όρθρος, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και δοξολογία.     Εν συνεχεία, σχηματίστηκε αυτοκινητοπομπή με την οποία μεταφέρθηκαν στην πόλη της...
09 Νοεμβρίου, 2019 - 15:10
Τελευταία ενημέρωση: 09/11/2019 - 22:10

Η Αίγινα ετίμησε τον Πολιούχο της (φωτογραφίες)

Διαδώστε:
Η Αίγινα ετίμησε τον Πολιούχο της (φωτογραφίες)

Η λιτάνευση των Τιμίων λειψάνων και της Ιεράς Εικόνος του Αγίου Νεκταρίου, πραγματοποιήθηκε κατά την 9η Νοεβρίου 2019 στην Αίγινα, η οποία τιμά τον πολιούχο της.

Το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου, τελέσθηκε ο όρθρος, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και δοξολογία.

 

 

Εν συνεχεία, σχηματίστηκε αυτοκινητοπομπή με την οποία μεταφέρθηκαν στην πόλη της Αίγινας τα Ιερά Λείψανα, η Ιερή Κάρα και η Εικόνα του Αγίου Νεκταρίου.

Την πομπή συνόδεψαν ο βουλευτής της Ν.Δ. κύριος Κώστας Κατσαφάδος, η Αντιπεριφερειάρχης κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη, ο κύριος Σπύρος Σπυρίδων, μέλος της Επιτροπής Περιφερειών Ε.Ε. ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Γιάννης Ζορμπάς, μέλη της διοίκησης του δήμου και της δημοτικής αρχής, όπως επίσης ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας κ. Αθανάσιος Καραγιάννης, ο Λιμενάρχης κ. Ανάργυρος Φραγκούλης και ο διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αίγινας κ. Γεώργιος Σουλιώτης. Να σημειώσουμε ότι τις χθεσινές εορταστικές εκδηλώσεις παρακολούθησε ο βουλευτής της περιφέρειάς μας κ. Νικόλαος Μανωλάκος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων