07/11/2019 07/11/2019 Παραμονή των Ταξιαρχών – Το φρουριακό μοναστήρι του Μιχαήλ Ρουκουνιώτη στη Σύμη, αφιερωμένο στον Παμμέγιστο Αρχιστράτηγο Μιχαήλ, χτυπά τις καμπάνες του για να υποδεχθεί προσκυνητές από όλη την Ελλάδα. ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Πρακτορείο «Ορθοδοξία», ένα εκτενές αφιέρωμα στο Μοναστήρι που χτίστηκε το 17ο αιώνα από Ιωαννίτες Ιππότες, πάνω σε χαλάσματα παλαιότερου μοναστηριού, γεγονός που το καθιστά...
07 Νοεμβρίου, 2019 - 16:50
Τελευταία ενημέρωση: 07/11/2019 - 17:02

Το φρουριακό μοναστήρι του Μιχαήλ Ρουκουνιώτη στη Σύμη

Διαδώστε:
Το φρουριακό μοναστήρι του Μιχαήλ Ρουκουνιώτη στη Σύμη

Παραμονή των Ταξιαρχών – Το φρουριακό μοναστήρι του Μιχαήλ Ρουκουνιώτη στη Σύμη, αφιερωμένο στον Παμμέγιστο Αρχιστράτηγο Μιχαήλ, χτυπά τις καμπάνες του για να υποδεχθεί προσκυνητές από όλη την Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Πρακτορείο «Ορθοδοξία», ένα εκτενές αφιέρωμα στο Μοναστήρι που χτίστηκε το 17ο αιώνα από Ιωαννίτες Ιππότες, πάνω σε χαλάσματα παλαιότερου μοναστηριού, γεγονός που το καθιστά ένα από τα παλαιότερα χριστιανικά μνημεία στα Δωδεκάνησα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Αποστολή Σύμη: Πέπη Οικονομάκη
Κάμερα: Ανδρέας Χαλκιόπουλος
Μοντάζ: Γιάννης Σπύρου – Στάθης Σαλβάνος

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων