12/06/2019 12/06/2019 Η μεγάλη θολωτή γέφυρα των Διποτάμων βρίσκεται βόρεια, στο Δασικό Σύμπλεγμα Τραχωνίου – Διποτάμων, 20 χιλιόμετρα από το Παρανέστι και 1 χιλιόμετρο πριν τον εγκαταλειμμένο οικισμό των Διποτάμων και ανήκει στο Δήμου Παρανεστίου του νομού Δράμας. Λίγα μέτρα από την γέφυρα υπάρχει ένα ξωκλήσι αφιερωμένο στην Αγία Τριάδα, διαφορετικό από όλα όσα έχετε δει μέχρι...
12 Ιουνίου, 2019 - 22:18

Το εντυπωσιακό εκκλησάκι της Αγ. Τριάδας στο Παρανέστι

Διαδώστε:
Το εντυπωσιακό εκκλησάκι της Αγ. Τριάδας στο Παρανέστι

Η μεγάλη θολωτή γέφυρα των Διποτάμων βρίσκεται βόρεια, στο Δασικό Σύμπλεγμα Τραχωνίου – Διποτάμων, 20 χιλιόμετρα από το Παρανέστι και 1 χιλιόμετρο πριν τον εγκαταλειμμένο οικισμό των Διποτάμων και ανήκει στο Δήμου Παρανεστίου του νομού Δράμας.

Λίγα μέτρα από την γέφυρα υπάρχει ένα ξωκλήσι αφιερωμένο στην Αγία Τριάδα, διαφορετικό από όλα όσα έχετε δει μέχρι σήμερα.

Ένα ξωκλήσι σαν από παραμύθι φτιαγμένο από ποταμίσιες πέτρες, κάποιες χαραγμένες με το καλέμι, άλλες ζωγραφισμένες σε κάδρα και μια ταμπέλα: «Παρακαλώ μην αφήνετε χρήματα».

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων