08/06/2019 08/06/2019 Λίγες ημέρες πριν από την ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής έλαβε χώρα ένα ιστορικό συλλείτουργο στη Νέα Ιωνία. Πιο συγκεκριμένα με πρωτοφανή τη συμμετοχή των πιστών τελέσθηκε την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στην Καλογρέζα το πολυαρχιερατικό συλλείτουργο όπου προεξήρχε ο νέος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρος. Με τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Αμερικής...
08 Ιουνίου, 2019 - 10:54
Τελευταία ενημέρωση: 08/06/2019 - 11:52

Το ιστορικό Συλλείτουργο του Αρχιεπ. Αμερικής στη Νέα Ιωνία- βίντεο

Διαδώστε:
Το ιστορικό Συλλείτουργο του Αρχιεπ. Αμερικής στη Νέα Ιωνία- βίντεο

Λίγες ημέρες πριν από την ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής έλαβε χώρα ένα ιστορικό συλλείτουργο στη Νέα Ιωνία. Πιο συγκεκριμένα με πρωτοφανή τη συμμετοχή των πιστών τελέσθηκε την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στην Καλογρέζα το πολυαρχιερατικό συλλείτουργο όπου προεξήρχε ο νέος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρος.

Με τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Αμερικής συλλειτούργησαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες: Ανέων κ. Μακάριος, Σιγκαπούρης κ. Κωνσταντίνος, Ιωαννίνων κ. Μάξιμος και Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ. Συλλειτούργησε, επίσης, και ο π. Άλεξ Καρλούτσος από την Αρχιεπισκοπή Αμερικής, όπου βρέθηκε εκεί με την οικογένειά του λόγω και της ιδιαίτερης εκτίμησης που τρέφει στο πρόσωπο του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ Γαβριήλ, του οποίου και η πρόταση ήταν να προεξάρχει ο νέος Αρχιεπίσκοπος στη Θεία Λειτουργία.

Δείτε το βίντεο από το ιστορικό συλλείτουργο:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων