15/04/2019 15/04/2019 Τελέστηκε χθες, Κυριακή Ε’ των Νηστειών, στην Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδος Χάλκης η εις διάκονον χειροτονία του αδελφού της Μονής π. Αλεξίου Rusanen. Την χειροτονία τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Προύσης κ. Ελπιδοφόρος, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής. Ο νέος διάκονος έλκει την καταγωγή του από την Φινλανδία και είναι πτυχιούχος της Θεολογίας. Το νέο όνομα...
15 Απριλίου, 2019 - 15:57
Τελευταία ενημέρωση: 15/04/2019 - 18:25

Εις Διάκονον χειροτονία Φινλανδού μοναχού στη Χάλκη

Διαδώστε:
Εις Διάκονον χειροτονία Φινλανδού μοναχού στη Χάλκη

Τελέστηκε χθες, Κυριακή Ε’ των Νηστειών, στην Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδος Χάλκης η εις διάκονον χειροτονία του αδελφού της Μονής π. Αλεξίου Rusanen. Την χειροτονία τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Προύσης κ. Ελπιδοφόρος, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής. Ο νέος διάκονος έλκει την καταγωγή του από την Φινλανδία και είναι πτυχιούχος της Θεολογίας. Το νέο όνομα που έλαβε από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο είναι Βλαδίμηρος. Το απόγευμα του Σαββάτου κατά την διάρκεια του Εσπερινού είχε τελεστεί και η μοναχική κουρά του νέου διακόνου π. Βλαδιμήρου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων