20/01/2020 21/01/2020 Γεννήθηκε στην Κρήτη από μάνα προσφυγοπούλα από τη Σμύρνη και πατέρα Κρητικό. Στη διαδρομή της ζωής του, κουβαλούσε μέσα του όσα του έδωσαν οι γονείς του, ο περήφανος τόπος του, αλλά κυρίως όσα επέτρεψε ο Θεός. Η πορεία του από την Κρήτη ως την Οδησσό και από εκεί στην Αφρική του δώρισε μοναδικές στιγμές αλλά...
20 Ιανουαρίου, 2020 - 9:09
Τελευταία ενημέρωση: 21/01/2020 - 8:57

Από τις στέπες του βορρά, στην πυρακτωμένη ζούγκλα του Νότου

Διαδώστε:
Από τις στέπες του βορρά, στην πυρακτωμένη ζούγκλα του Νότου

Γεννήθηκε στην Κρήτη από μάνα προσφυγοπούλα από τη Σμύρνη και πατέρα Κρητικό. Στη διαδρομή της ζωής του, κουβαλούσε μέσα του όσα του έδωσαν οι γονείς του, ο περήφανος τόπος του, αλλά κυρίως όσα επέτρεψε ο Θεός.
Η πορεία του από την Κρήτη ως την Οδησσό και από εκεί στην Αφρική του δώρισε μοναδικές στιγμές αλλά και δυσκολίες, του έδωσε χαρές αλλά και λύπες, μα κυρίως του δίδαξε ότι, χωρίς ελπίδα στον Θεό δεν μπορεί κανείς να κάνει βήμα.
Μετά την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρος στο Διεθνές Πρακτορείο Ορθοδοξία, η οποία έτυχε μεγάλης απήχησης από το κοινό μας, παρακολουθήστε το αφιέρωμα από την αποστολή μας στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, το οποίο αναφέρεται στα σημαντικότερα σημεία της Ιεραποστολής του.

Αποστολή Αλεξάνδρεια /Σενάριο: Μαρία Γιαχνάκη
Μοντάζ: Μαριάνθη Ματζίρη
Εικονοληψία: Μανώλης Δημελλάς

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρου

Τρέιλερ Αποστολής

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων