11/06/2019 11/06/2019 Την Κυριακή, 9η Ιουνίου 2019, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμων ετέλεσε την Θεία Λειτουργία και εκήρυξε τον θείο λόγο στον ημιτελή Ιερό Ενοριακό Ναό Μεταμορφώσεως Κυρίου-Αγίου Κοσμά Αιτωλού πόλεως Nkayi, ευλογώντας και επισήμως την έναρξη των εργασιών αποπερατώσεως αυτού. Κατόπιν συνεκάλεσε σύσκεψη των μελών της Εκκλησιαστικής Επιτροπής σχετικά με την διεξαγωγή των εργασιών,...
11 Ιουνίου, 2019 - 13:56
Τελευταία ενημέρωση: 11/06/2019 - 13:57

Αρχιερατική θεία λειτουργία στο Nkayi

Διαδώστε:
Αρχιερατική θεία λειτουργία στο Nkayi

Την Κυριακή, 9η Ιουνίου 2019, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμων ετέλεσε την Θεία Λειτουργία και εκήρυξε τον θείο λόγο στον ημιτελή Ιερό Ενοριακό Ναό Μεταμορφώσεως Κυρίου-Αγίου Κοσμά Αιτωλού πόλεως Nkayi, ευλογώντας και επισήμως την έναρξη των εργασιών αποπερατώσεως αυτού.

Κατόπιν συνεκάλεσε σύσκεψη των μελών της Εκκλησιαστικής Επιτροπής σχετικά με την διεξαγωγή των εργασιών, ενώ ακολούθησε συνεργασία με συνεργείο ξυλουργών για την κατασκευή των καθισμάτων και του απαραιτήτου εξοπλισμού του Ναού.

Μετά το πέρας της συσκέψεως ο Σεβασμιώτατος ανέχωρησε οδικώς για την έδρα της τοπικής Εκκλησίας, στην συμπρωτεύουσα του Κονγκό-Μπραζαβίλ Pointe-Noire.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων