23/05/2019 23/05/2019 Εκατομμύρια νέοι στην Αφρική ονειρεύονται να σπουδάσουν για να διαμορφώσουν ένα καλύτερο μέλλον για τον εαυτό τους και για τους γύρω τους. Μέσα από το πρόγραμμα της Εκπαιδευτικής Υιοθεσίας, σάς δίνεται η δυνατότητα να στηρίζετε κάθε χρόνο έναν φοιτητή με το ποσό των 250 € για πέντε έτη, μέχρι να ολοκληρώσει τις σπουδές του. Τα...
23 Μαΐου, 2019 - 17:37
Τελευταία ενημέρωση: 23/05/2019 - 19:55

Βοήθησε κι εσύ έναν φοιτητή από την Κατάγγα του Κογγό

Διαδώστε:
Βοήθησε κι εσύ έναν φοιτητή από την Κατάγγα του Κογγό

Εκατομμύρια νέοι στην Αφρική ονειρεύονται να σπουδάσουν για να διαμορφώσουν ένα καλύτερο μέλλον για τον εαυτό τους και για τους γύρω τους.

Μέσα από το πρόγραμμα της Εκπαιδευτικής Υιοθεσίας, σάς δίνεται η δυνατότητα να στηρίζετε κάθε χρόνο έναν φοιτητή με το ποσό των 250 € για πέντε έτη, μέχρι να ολοκληρώσει τις σπουδές του. Τα βοηθήματα διοχετεύονται μέσα από τους συνδέσμους της Ορθόδοξης Ιεραποστολής και κάθε χρόνο θα λαμβάνετε ενημέρωση για την πρόοδό του φοιτητή που βοηθάτε.

Τώρα, το πρόγραμμα είναι ανοιχτό για νέες εγγραφές. Αν κι εσείς θέλετε να βοηθήσετε έναν φοιτητή από την Κατάγγα του Κογγό να σπουδάσει, συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουν άμεσα μαζί σας οι αρμόδιοι εκ της Αδελφότητος Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων